İba, iş insanlarını ziyaret etti

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, 'Edirne için hep birlikte' sloganıyla yürüttüğü çalışmalar çerçevesinde ziyaretlerine devam ediyor.

İba, iş insanlarını ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

  İba, kentteki iş insanlarıyla görüşerek "Edirne için hep birlikte" sloganıyla yürüttüğü çalışmalar kapsamında iş insanlarının talep ve isteklerini dinleyerek, hükümetin Edirne’ye yaptığı yatırımların detaylarını paylaştı.

                İl Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Öz Yıldırım Kardeşler Kerestecilik firmasının sahibi olan Hüseyin Yıldırım'ın ev sahipliğinde günün ilk ziyaretini gerçekleştiren İba, gün boyu Edirne'nin tanınmış iş insanlarını bir araya geldi.

                Rumeli Orman Ürünleri işletmesinin sahibi olan iş insanı Yakup Niş'i ziyaret eden İl Başkanı İba, Edirne'nin beklentilerini dinledi ve çalışmalarında başarılar diledi.

Ardından çeşitli sektörlerde şehre hizmet eden iş insanı Şenol Seyyar'ı iş yerinde ziyaret eden İba, Hükümetin Edirne'ye yönelik yatırımlarını ve şehrin geleceğini konusunda fikir alışverişinde bulundu.

                Ziyaretlerine Volkan Mutfak firmasının sahibi olan iş insanı Doğan Kutlutürk'ü ziyaretle devam eden İl Başkanı Belgin İba, emeğiyle geçimini sağlayan tüm hemşerilerin işlerinde bereket ve hayırlar diledi.

                Edirne için birlikte çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan İba, şehrin daha da büyümesi için çaba harcadıklarını belirtti.

                Son olarak, Meriç Metal Demir Çelik firmasını ve firma sahibi iş insanı Olcay Servi'yi ziyaret eden İba, "Edirne için hep birlikte" anlayışıyla her gün daha güzel bir Edirne için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti. İba, Edirne'nin hak ettiği yere ulaşması için geri sayımın başladığını sözlerine ekledi.
Haber MerkeziAHaberH

HABER MERKEZİ