İba 'Hepimizin ortak derdi, ortak sevdası Edirne'

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Yancıkçı Şahin Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. İba, burada yaptığı konuşmada Edirne'yi hak ettiği değere ve güzel günlere kavuşturacaklarını söyledi.

İba 'Hepimizin ortak derdi, ortak sevdası Edirne'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Merkez İlçe Başkanı Engin Makak ve İl Yönetim Kurulu üyelerin eşliğinde Mahalle Başkanı Mehmet Candemir ile birlikte Yancıkçı Şahin Mahallesi’nde vatandaşlar ile bir araya geldi.

Mahalle sakinleri ile sohbet eden İba, kentin sorunları ve talepleri hakkında vatandaşları dinledi.

Edirne’yi hak ettiği değere ve güzel günlere kavuşturacaklarını dile getiren İba, “Yancıkçı Şahin Mahallemizde, hemşerilerimizin dileklerini, beklentilerini dinledik; sohbet ettik. Sıcaklıkları, samimiyetleri için her birine teşekkür ediyorum. Gönül birliğimiz daim olsun. Çayları, sohbetleri, bizlere verdikleri değer ve iyi niyetleri çok kıymetli; sağ olsunlar, var olsunlar.” Dedi.

“Hepimizin ortak derdi, ortak sevdası Edirne”

Tüm mahallelerde esnaflar ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam edeceklerini söyleyen Başkan İba, “Hepimizin ortak derdi, ortak sevdası Edirne. Gerçekten bizim sevdamız da derdimiz de gönlümüzde Edirne’de. 

Bugün 40 tane hayalimiz varsa, bu 40 hayalin 40 da Edirne üzerine kurulu şu mahalle bu mahalle demeden... Şu parti o parti demeden... Edirne’deki her bir hemşehrimle, bir olacağız. Birlik olacağız... Hep Birlikte Edirne diyeceğiz Edirnemizi, hak ettiğimiz değere ve güzel günlere kavuşturacağız.” Dedi.

Mahalle sakinleri Başkan İba’ya nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

HABER MERKEZİ