İba'dan Kurban Bayramı mesajı

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

İba'dan Kurban Bayramı mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan İba, mesajında Kurban Bayramı'nın Türk milletine ve İslam Alemine sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesini diledi. İba, Kurban Bayramı'nın birlik ve beraberlik içerisinde, hoşgörü ve sevgiyle kutlanmasının önemine vurgu yaptı.

"Bayramlarımız, dayanışma ve paylaşmanın en güzel örneklerinin sergilendiği, kardeşlik duygularının pekiştiği özel günlerdir. Bu mübarek günlerde, kırgınlıkları ve dargınlıkları bir kenara bırakarak, birlik ve beraberlik içinde olmanın mutluluğunu yaşıyoruz." diyen İba, şu ifadelere yer verdi:

"Kurban Bayramı, fedakarlık ve dayanışma ruhunun en güçlü şekilde yaşandığı bir bayramdır. Bu özel günlerde, ihtiyaç sahipleriyle yardımlaşarak, komşularımızla ve sevdiklerimizle paylaşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşayalım.

Bu vesileyle, tüm Edirne'mizin, ülkemizin ve İslam aleminin Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum. Rabbim, bayram coşkusunu yüreklerimize nakşetsin, birlik ve beraberliğimizi daim kılsın. Sevgi, saygı ve hoşgörüyle dolu bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum. Hep birlikte nice güzel bayramlarda buluşmak dileğiyle, Kurban Bayramı'nız mübarek olsun." şeklinde sözlerini tamamladı.

Haber Merkezi

HABER MERKEZİ