• Haberler
  • Edirne
  • İba'dan her il ve her ilçenin hizmet belediyeciliği ile buluşması temennisi

İba'dan her il ve her ilçenin hizmet belediyeciliği ile buluşması temennisi

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Ankara'da gerçekleştirilen seçim beyannamesi tanıtım toplantısına katıldı.

İba'dan her il ve her ilçenin hizmet belediyeciliği ile buluşması temennisi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimlere kısa bir süre kala partilerdeki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalar çerçevesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Ankara'da AK Parti Kongre Merkezi'nde seçim beyannamesi tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

 AK Parti Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen “Seçim Beyannamesi Tanıtım Toplantısı”na katılarak bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan,  belediye başkan adayları ile partilileri selamladı.

Bu davaya gönül veren partililere şükranlarını sunan Cumhurbaşkanı Erdoğan,   "Allah, 31 Mart seçimlerinde sandıklardan tekrar gümbür gümbür çıkarak yola devam etmeyi nasip etsin" Dedi.

"HER İL VE İLÇENİN HİZMET BELEDİYECİLİĞİ İLE BULUŞMASINI TEMENNİ EDİYORUZ"

Toplantıya katılan Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda;  "Ankara Genel Merkezimizde gerçekleşen, 2024 Yerel Seçimleri Beyanname Toplantısına katıldık ve Sayın Cumhurbaşkanımızın açıkladığı seçim beyannamemizi hep birlikte alkışladık. Türkiye’de her il ve her ilçenin hizmet belediyeciliği ile buluşması temennimizle!" İfadelerine yer verdi.

"GECE GÜNDÜZ DEMEDEN MİLLETİMİZİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçim beyannamesinin Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından aziz Türk milletinin takdirine sunulduğunu söyleyen İba, "İnşallah milletimiz bu seçimlerde de sandık başına giderek gerçek ve hizmet belediyeciliği için en doğru kararı verecektir. Milletimizin desteği ve teveccühü ile bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da bu başarıyı 31 Mart tarihinden sonra daha yukarılara taşıyacağız. Bizler gece gündüz demeden milletimizin yanında olmaya ve taleplerini almaya devam edeceğiz" dedi.

İba'nın yanı sıra AK Parti Edirne İl Başkan Vekili Aydoğan Akıncı ve  İl Gençlik Kolları Başkanı Barış Gündoğdu da toplantıda yer aldı.

AK Parti tarafından ' Türkiye Yüzyılı için gerçek belediyecilik' başlığı ile hazırlanan seçim beyannamesinin 8 başlıktan oluşacağı ve ana temasının ise 'Gerçek Belediyecilik' olarak belirlendiği duyuruldu. Haber Merkezi

HABER MERKEZİ