• Haberler
  • Edirne
  • İBA, 'BÜYÜK TAARRUZ ZAFERİYLE BİR KAHRAMANLIK DESTANI YAZILMIŞTIR'

İBA, 'BÜYÜK TAARRUZ ZAFERİYLE BİR KAHRAMANLIK DESTANI YAZILMIŞTIR'

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102'inci yıl dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

İBA, 'BÜYÜK TAARRUZ ZAFERİYLE BİR KAHRAMANLIK DESTANI YAZILMIŞTIR'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102’inci yıl dönümünü büyük bir gurur ve mutlulukla kutladıklarını belirtti.

30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Atatürk'ün başkumandanlığında kazanılan zaferin, onur ve gururunu yaşadıklarını aktaran İba, “Büyük Taarruz zaferiyle bir kahramanlık destanı yazılmıştır. Biz de yürüttüğünüz mücadeleyle sonraki nesillerin önünde çok daha geniş, çok daha aydınlık bir ufuk açmanın gayreti içindeyiz. Gençlerimize 2053 ve 2071 vizyonlarını miras olarak bırakmak için gece gündüz çalışıyoruz. Büyük Zafer'den aldığımız ilham ve cesaretle Türkiye’yi daha aydınlık bir geleceğe taşımak için mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu şanlı zaferimiz, aziz milletimizin tereddüt etmeksizin reddettiği, gücünü sınayanlara gerekli cevabı verdiği önemli dönüm noktalarından biridir. Bize düşen de şer odaklarına karşı bu aziz vatanı tarihimizden ve ecdadımızdan aldığımız ilhamla sonuna kadar korumaktır. Bu anlamlı zaferin 102. yıldönümünde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, kanlarıyla, canlarıyla bu toprakları vatan yapan Aziz Şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet, saygı ve minnetle anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.” İfadelerini kullandı. Haber Merkezi

HABER MERKEZİ