• Haberler
  • Edirne
  • İba, 'Basın mensupları tarihin her döneminde milletin sesi olmuştur'

İba, 'Basın mensupları tarihin her döneminde milletin sesi olmuştur'

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Basın mensuplarının her türlü zorlu koşullarda halkı bilgilendirmek adına canla başla çalıştığını belirten İba, gazetecilerin toplumun sesi olduğunu vurguladı.

İba, 'Basın mensupları tarihin her döneminde milletin sesi olmuştur'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında basın mensuplarının tarihin her döneminde milletin sesi, kulağı, gözü olduğunu belirten İba, gazete, radyo ve televizyon aracılığıyla haber almanın yanı sıra basın mensuplarının sıcak gelişmelerde sosyal medya platformları aracılığı ile de vatandaşları anlık olarak bilgilendirdiğini ifade etti.

Başkan İba, ayrıca yalan ve dezenformasyona karşı hakikat mücadelesinde de gazetecilerin büyük rolü olduğuna değindi.

Büyük özveriyle ve çeşitli zorluklar içerisinde gazetecilik mesleğini sürdüren tüm basın mensuplarına çalışmalarında başarılarının devamını dileyen İba, "Edirne'mizde yaşanan olayları ve gelişmeleri kamuoyuna duyuran, ilimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine ve kalkınmasına önemli katkılar sağlayan yerel basınımızın, görevlerini bundan sonra da aynı duyarlılıkla devam ettireceklerine yürekten inanıyoruz. Her türlü zorluğa rağmen sorumluluk bilinciyle çalışan basın mensuplarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz" dedi. Haber Merkezi

HABER MERKEZİ