• Haberler
  • Edirne
  • Hudut kartalları terör örgütlerine göz açtırmıyor

Hudut kartalları terör örgütlerine göz açtırmıyor

Edirne'de görevli Hudut Kartalları terör örgütlerine göz açtırmıyor. Sınırda çalışmalarını sürdüren ekipler, yasadışı yollardan Yunanistan'a, Yunanistan'dan da Türkiye'ye girmeye çalışan 6 şahsı yakaladı.

Hudut kartalları terör örgütlerine göz açtırmıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, yakalanan şahısların terör örgütü mensubu olduğu aktarıldı.Edirne’de görevli Hudut Kartalları tarafından yasadışı yollardan Yunanistan’a, Yunanistan’dan Türkiye’ye girmeye çalışan 6 şahsı yakalandı. Yakalan şahıslar hakkında yapılan incelemelerde ise terör örgütü üyeleri oldukları belirlendi.

Milli Savunma Bakanlığı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Terörle mücadelemiz, hudutlarımızda da sürüyor. Ülkemizden Yunanistan’a ve Suriye’den ülkemize yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 22 kişi ile Yunanistan’dan ülkemize girmeye çalışan 6 kişi Hudut Kartallarımız tarafından yakalandı. Yapılan inceleme sonucunda yakalanan şahıslardan 16’sının FETÖ ve 3’ünün PKK/PYD/YPG terör örgütü mensubu olduğu belirlendi.” İfadelerine yer verildi.

 

 

 

 

EBRU YILDIZ GÜNENÇ