• Haberler
  • Edirne
  • 'Hedef 2023: İl İl Anadolu' programı Edirne'den başladı

'Hedef 2023: İl İl Anadolu' programı Edirne'den başladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 'Hedef 2023: İl İl Anadolu' çalışma programını Edirne'den başlattı. MHP milletvekilleri, Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyeleri, Edirne'de bir araya geldi.

'Hedef 2023: İl İl Anadolu' programı Edirne'den başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP milletvekilleri, Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyeleri, 'Adım Adım 2023: İl İl Anadolu' programı çerçevesinde, Cumhur İttifakı'nın projelerini anlatmak ve vatandaşın taleplerini dinlemek üzere Edirne'de bir araya geldi.

Muhtarlara teşekkür eden MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, muhtarların köyün ve mahallenin her şeyi olduğunu söyledi. MHP'nin kardeşlik ve birlik beraberlik partisi olduğunu söyleyen Tercan, tüm muhtarların yanında olduklarını aktardı.

'Cumhur İttifakı ile birlikte ülkemize kurulan tuzakları boşa çıkardık'

Cumhur İttifakı olarak dimdir ayakta durmaya devam ettiklerini belirten MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem; 'Türkiye Cumhuriyetine çok hain saldırılar yapıldı. Ama bunun karşısında aziz Türk milleti ve bizler MHP'nin fertleri ve Cumhur ittifakı olarak dimdik ayakta durduk. Cumhur İttifakı ile birlikte ülkemize kurulan tuzakları boşa çıkardık. Burada kime oy vermiş olursanız olun, ama değerlendirmeyi yaparken aklınızla ve vicdanınızla değerlendirin. Milliyetçi Hareket Partisi'nin şiarı vatanı ve milletidir. Biz Mavi Vatan'a verdiğimiz önemi Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak da Cumhur İttifakı olarak da gösterdik. Yapılan çalışmalara destek verdik. Libya'da olmamız gerektiği noktasında da MHP olarak önü açtık ve dedik Libya'da mutlaka olması gerekiyor ve ilgili teskerelere gerekli Evet oyları verildi TBMM'de. Ermenistan kışkırtılarak üzerimize salınmaya çalışıldı ama biz bu konuya da taviz vermedik. Milli hassasiyetlerimiz, Vatanımızın ve milletimizin geleceği, çocuklarımızın geleceği, her birimizin atacağı adımlar ve vereceği oylarla teminat altına alınacaktır' şeklinde konuştu.

'Türkiye'yi lider ülke yapma yolunda inancımızı ve mücadelemizi devam ettireceğiz'

MHP'nin kuruluşundan bugüne önceliğinin beka olduğunu söyleyen MHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bülent Karataş; 'Bizler diğer siyasi partileri aşağılayarak itibarsızlaştırarak bir yerlere varamayız. Herkes yaptığını ve yapacaklarını anlatmalı. MHP'nin kuruluşundan bu güne kadar önceliği bekadır. İnşallah Allah'ın izni ve milletimizin desteği ile raydan çıkartılmak istenen Türkiye'mizi dosdoğru bir şekilde rayda yürütüp Türkiye'yi lider ülke yapma yolunda inancımızı ve mücadelemizi devam ettireceğiz. Hedefimizden vazgeçmeyeceğiz' dedi.

Açılış konuşmaları sonrası programa katılanlar söz alarak düşüncelerini aktardı. MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, MYK üyesi Tuğba Aktay, MYK üyesi Ahmet Savaş Çolak ve Burhan Coşkun, İstanbul milletvekili Mehmet Bülent Karataş, Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Ülkü Ocakları Başkanı Ufuk Çapkur, sivil toplum kuruluş temsilcileri, muhtarlar, gaziler ve şehit aileleri katıldı.

Barış Karapaça