Hava sıcaklıkları 33 dereceye kadar düşecek

    Edirne'de günlerdir etkisini sürdüren sıcak hava dalgası son buluyor. Uzun süren sıcak ve bunaltıcı günlerin ardından hava sıcaklıkları düşmeye başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahmin raporuna göre, Edirne'de 40 derecenin üzerinde seyreden sıcak hava sıcaklıkları, önümüzdeki günlerde 33 dereceye kadar düşecek.

Hava sıcaklıkları 33 dereceye kadar düşecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

            

                Edirne'de temmuz ayının son günlerinde yaşanan kavurucu sıcaklar vatandaşların günlük yaşantılarını olumsuz yönde etkilemişti. Ancak hava sıcaklıklarında düşüş yaşanmaya başlandı.

                Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, önümüzdeki günlerde Edirne'de hava sıcaklıkları 33 dereceye kadar düşecek. Sıcak hava dalgasının yerini daha ılıman ve serin hava koşullarına bırakması, vatandaşları sevindiriyor.

                Düşen sıcaklıklar, özellikle açık hava etkinliklerine katılan ve dışarıda çalışan insanlar için büyük bir rahatlama sağlayacak.

                Meteoroloji Genel Müdürlüğünün hava tahmin raporuna göre Edirne’de hava sıcaklığı cumartesi 33, Pazar 33, Pazartesi 35, Salı 33, Çarşamba ise 36 derece olması bekleniyor.
Haber Merkezi

HABER MERKEZİ