HAK-İŞ'ten Filistin'e yardım çağrısı

HAK-İŞ Edirne İl Başkanı Emre Promet, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına ilişkin yazılı basın açıklaması yayımladı. Promet, Filistin'e yönelik yardım kampanyası başlatma kararı aldıklarını duyurdu.

HAK-İŞ'ten Filistin'e yardım çağrısı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

HAK-İŞ Edirne İl Başkanı Emre Promet yayınladığı yazılı basın açıklamasıyla, Filistin’e yönelik yardım kampanyası başlatacaklarını açıkladı.

‘Filistin için Haydi HAK-İŞ, Filistin’in Yaralarını Birlikte Saralım, Sen de Bağış Yap, Filistin’e Yardım Elini Uzat’ diyoruz” sloganlarıyla yarım çağrısında bulunan Promet, sendika olarak kampanyaya tam destek vereceklerini iletti.

Promet, İsrail'in saldırıları nedeniyle Gazze halkının zor günler yaşadığını belirtti.

Saldırılarda binlerce Filistin vatandaşının hayatını kaybettiğini vurgulayan Promet, Filistin'e destek olmak için gerekli çabayı göstereceklerini bildirdi.

Promet, Sendika üyelerine yardım kampanyasına destek verme çağrısında bulundu.  

HAK-İş Konfederasyonu olarak 7 Ekim'de bu yana Filistin'de, özellikle de Gazze'de yaşanan katliamı en güçlü şekilde kınadıklarını ifade eden Promet, "Terör devleti İsrail'in yıllardır süregelen işgal politikasına karşı dost ve kardeş Filistin halkının haklı direnişinin daima yanında olduğumuzu ve yanında olmaya devam edeceğini bir kez daha güçlü bir şekilde ifade ediyoruz. Filistin'in yaralarını birlikte saralım. Sen de bağış yap, Filistin'e yardım elini uzat. HAK-İş Yönetim Kurulu olarak, günlerdir aç susuz bırakılan, ilaç ve her türlü insani yardımdan mahrum bırakılan Gazzelilere ulaştırılmak üzere üyelerimizin katılımına yönelik bir yardım kampanyası başlatma kararı aldık" ifadelerine yer verdi. Kumru Öngün

KUMRU ÖNGÜN