• Haberler
  • Edirne
  • 'Gram altın fiyatının 2 bin lirayı bulmasını bekleniyoruz'

'Gram altın fiyatının 2 bin lirayı bulmasını bekleniyoruz'

      Altın fiyatlarındaki değişim hızı artarken kuyumcu esnafları altına yatırım yapmak isteyenlerin acele etmeleri konusunda tavsiyelerde bulunuyor.

'Gram altın fiyatının 2 bin lirayı bulmasını bekleniyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

   Saraçlar Caddesi kuyumcu esnafı Rahmi Cömert, BD Merkez Bankası (FED) faiz kararının açıklanmasıyla birlikte altının yükselişe geçtiğini söyledi.

                Altının her zaman kazandıran bir yatırım aracı olduğunu ifade eden Cömert, altın fiyatlarındaki yükselişin devam edeceğini vurgu yaptı.

                Gram altının 2 bin lirayı bulmasını beklediklerini dile getiren Cömert, "Altın artık kısa vadede de yatırımcısına kazandırıyor. Gram altın bin 730 civarında seyrediyordu. FED kararını açıklaması ile birlikte, yukarı doğru hareket etmeye başladı. Bundan sonra düşüş olacağını sanmıyoruz, yukarı doğru hareket etmeye devam edecektir. Altın bundan sonra rekor üzerine rekor kırmaya devam edecek.
                Zaten altının en güvenli liman olduğunu her zaman söylüyoruz. Altın artık kısa vadede de yatırımcısına kazandırıyor. Bu yüzden yatırım yapmayı düşünen ve parası olan vatandaşlarımız hiç vakit kaybetmesin ve beklemesin." diye konuştu.
Kumru Öngün

KUMRU ÖNGÜN