Gençlerden Masal bebeğe umut

Edirne'de yaşayan ve üniversiteye hazırlanan öğrenciler Masal bebeğin sesi oluyor

Gençlerden Masal bebeğe umut
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne’nin Saraçlar caddesinde haftanın birkaç günü söyledikleri şarkılarla dikkat çekmeyen çalışan gençler SMA hastası masal bebeğe destek olmak için mücadele ediyorlar.

Gitar çalıp şarkı söyleyen öğrenciler önlerinde bulunan kutuda Masal bebek için bağış topluyorlar.

Gitar çalan Barkın Yolagelmez, genç müzisyenler olarak müziğin gücünü insanlara göstermek istediklerini söyledi.

Masal bebeğe nefes olmak için yola çıktıklarını söyleyen Yolagelmez, “Burada Nur Sultan arkadaşımla beraber müzik yapıyoruz müzisyenler olarak. 2 genç müzisyen olarak, müziğin ne kadar güçlü olduğunu ve insanları ne kadar birleştirebileceğini, bir o kadar da problemlere ve dertlere çözüm olabileceğini bildiğimizden burada Masal bebeğimize bağış toplamaya çalışıyoruz. Masal bebeğimiz SMA hastası. Valilik izniyle yapıyoruz bunu. Sadece biz değil bütün ülke boyunca farklı şehirlerde farklı müzisyenler, farklı mesleklerle uğraşan insanlarda Masal bebeğe bu şekilde destek olmaya çalışıyor. Uzun bir süredir sürüyor bu kampanya. Haftada 2-3 kere Saraçlar caddesine çıkarak bu kampanyayı sürdürüyoruz. Masal bebeğimiz tedavi olana kadar da sürdüreceğiz. “ dedi.

Masal bebek tedavi olana kadar devam edeceklerini söyleyen Yolagelmez herkesi desteğe beklediklerini belirtti. Ebru Yıldız Günenç

EBRU YILDIZ GÜNENÇ