Genç çiftler için kampanyalar devam ediyor

Düğün sezonunda son aylara girilmesine rağmen kuyumcular kampanyalara devam ediyor. Pırlanta ve alyansta yapılan kampanyalar genç çiftlerin yüzünü güldürüyor.

Genç çiftler için kampanyalar devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlk Bahar'da başlayıp Son Bahar'a kadar devam eden düğün sezonunda sona gelinmesine rağmen Edirne'deki kuyumcular pırlanta ve alyans kampanyaları düzenliyor. Kuyumcu esnafı Rahmi Çömert,  genç çiftlerin yüzünü güldürecek indirimlerin devam edeceğini söyledi.

Alyansta yüzde 20, pırlantada ise yüzde 30 oranında indirime gittiklerinin altını çizen Cömert, çeşitli kampanyaların devam edeceğini, yeni evlenecek çiftlere kolaylık sağlamaya devam edeceklerini ifade etti.

Altın fiyatının sakinliğini koruduğunu belirten Cömert, fiyatların aynı düzeyde seyrettiğini, yatırım yapacak vatandaşların bu fırsatı kaçırmaması gerektiğini dile getirdi.

Yaz sezonunun başında hızlanan altın alımının halen devam ettiğini dile getiren Cömert, uzun vadeli yatırım yapacaklar için en güvenli limanın altın olduğunu kaydetti.

Yastık altında ve kenarda parası olan vatandaşların kuyumcuların yolunu tuttuğunu söyleyen Cömert, altın fiyatlarının kısa vadede düşmesinin beklenmediğini aktardı.

'Altın almanın tam zamanı'

Altına yatırım yapanların zarar etmesinin mümkün olmadığını ifade eden Cömert, 'Şimdi altın almanın tam zamanı. Fiyatları etkileyecek bir sürü olaylar oluyor çevremizde. O açıdan fiyatlar en düşük olduğu zaman diye düşünüyorum. Bulgar vatandaşları Edirne'den altın da alıyorlar. Kentin ekonomisi Bulgaristan'dan gelen vatandaşlarla kalkınıyor. İç piyasa zaten kesinlikle hiçbir esnafın kirasını ödeme şansı yok. Edirne bu konuda şanslı. Yani gerçekten şanslıyız. En hareketli biziz.' Dedi.