• Haberler
  • Edirne
  • ETUS'tan zorla indirilen öğrenci tepkisini sosyal medya üzerinden gösterdi

ETUS'tan zorla indirilen öğrenci tepkisini sosyal medya üzerinden gösterdi

EDİRNE'DE iddiaya göre ETUS şoförü öğrenciyi tuvallerle birlikte 'otobüsle taşımacılık yapılmaz' gerekçesiyle indirdi. Öğrenci tepkisini sosyal medya üzerinde paylaşım yaparak gösterdi. Paylaşımın altına onlarca destek mesajı geldi.

ETUS'tan zorla indirilen öğrenci tepkisini sosyal medya üzerinden gösterdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ETUS hakkında skandal iddialar yaşanmaya devam ediyor. Birçok kez pahalılık, alkollü şoför, davranış ve çeşitli olumsuzluklarla gündeme gelen ETUS bu kez de genç kıza mağduriyet yaşattı.

İddiaya göre Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencisi Melek Nur Sönmez, derse gitmek için tuvallerle birlikte 3C numaralı 22 M 0035 plakalı araca 13.00 saatinde bindi.

ETUS şoförü Sönmez’i “otobüsle taşımacılık yapılmaz” gerekçesiyle otobüsten indirdi.

Sönmez, başka bir araca binerek fakültesine gitmek zorunda kaldı.

Baskı yapılarak araçtan indirilen ve mağduriyet yaşayan Sönmez tepkisini sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla dile getirdi.

Sönmez, sadece paylaşım yapmakla kalmayarak ETUS şikayet hattına yaşadıklarını iletti.

Şikayet hattından aldığı cevap şoförün söylediklerinden farklı değildi.

“Aracımız toplu taşıma aracıdır eşya taşıma aracı değildir. İstisna gösteren arkadaşlarımız taşıyabilir ama bunun için arkadaşa işlem yapamayız” cevabını alan Sönmez’e sosyal medyadan destek mesajları yağdı.

Sosyal medya üzerinden Sönmez’e destek mesajı atan vatandaşlar durum karşısındaki şaşkınlıkları ve yaşadıkları mağduriyetleri paylaştı. Haber Merkezi

HABER MERKEZİ