• Haberler
  • Edirne
  • ESKİŞEHİR TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 21 ÖĞRETİM ÜYESİ ALACAK

ESKİŞEHİR TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 21 ÖĞRETİM ÜYESİ ALACAK

Basın İlan Kurumu internet sitesi ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre Eskişehir Teknik Üniversitesi 21 öğretim üyesi alacak.

ESKİŞEHİR TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 21 ÖĞRETİM ÜYESİ ALACAK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Profesör,  Doçent  ve  Doktor Öğretim Üyesi kadrolarına 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 23., 24., 26. maddeleri, 657 sayılı  Devlet  Memurları  Kanunu'nun  48.  maddesindeki  genel  şartları  ve  "Öğretim  Üyeliğine Yükseltilme  ve  Atanma  Yönetmeliği'nin  ilgili  maddeleri  ile  "Eskişehir  Teknik  Üniversitesi Öğretim  Üyeliği  Kadrolarına  Yükseltilme  ve  Atanma  Yönergesi"  uyarınca  Profesör,  Doçent (Devamlı Statüde) ve Doktor Öğretim Üyesi alınacak.

Profesör,  doçent  ve  doktor  öğretim  üyesi  adaylarının  dilekçelerine  (Profesör  kadrosuna başvuranlar  başlıca  araştırma  eserini  dilekçelerinde  belirteceklerdir.)  2  adet  fotoğraf,  özgeçmiş, öğrenim belgesi, askerlik durumlarını gösteren belge ile birlikte Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin; profesör adayları için 14. maddede yazılı bilgi ve belgeleri kapsayan 6 adet dosyayı, doçent adayları için 9. maddede yazılı bilgi ve belgeleri kapsayan 4 adet dosyayı ve doktor öğretim üyesi adayları için 6. maddede yazılı bilgi ve belgeleri kapsayan 4 adet dosyayı elektronik ortamda (flash bellek içerisinde) ekleyerek, ilanın yayımlandığı tarihi izleyen 15 gün içinde 'Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı İki Eylül Kampüsü - ESKİŞEHİR' adresine '˜şahsen' teslim etmeleri gerekmektedir.

Detaylı bilgi için tıklayınız.