• Haberler
  • Edirne
  • Emlak sektörüne yönelik toplantılar devam ediyor

Emlak sektörüne yönelik toplantılar devam ediyor

Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile Emlakjet öncülüğünde düzenlenen toplantıda bir araya gelen emlak sektörü temsilcileri, sektöre dair sorunları konuştu.

Emlak sektörüne yönelik toplantılar devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne’de emlak sektörüne yönelik toplantılar devam ediyor. Bu hafta Emlakjet öncülüğünde Karaağaç yolu üzerindeki bir kahvaltı salonunda bir araya gelen emlakçılar, sektörün sorunlarını ve çözüm yollarını tartıştı.

Toplantıda sektörün sorunları ve çözüm yolları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Sektör temsilcileri, son zamanlarda konut kredilerinin yüksek olmasından dolayı emlak sektöründe yaşanan durgunluğun üzerinde de konuştu.

İnşaat Sanatkarları Odası Başkan Vekili Yüksel Meriç, toplantıda yaptığı konuşmada sektörün hareketlenmesi adına çalışmalar yaptıklarını ve çözüm önerilerini konuşmak için bir araya geldiklerini söyledi.

Toplantıya katılan Ticaret İl Müdürlüğü Şube Müdürü Mustafa Kurt da üyelere sektörle ilgili önemli bilgiler aktardı. Emlak sektörü temsilcilerinin sorularını da yanıtlayan Kurt, bu şekilde toplantılarda yaptıkları fikir alışverişlerinin ve bilgilendirmelerin katkı sağlayacağını ifade etti.

Toplantının sonunda Emlakjet yetkilileri sektörle ilgili sunum gerçekleştirdi.

Fahrettin Baydar

Fahrettin Baydar