Edirnesporun rakibi Batman Petrolspor.

​​​​​​​Ziraat Türkiye Kupası 3'uncu eleme turu kuraları, TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde düzenlenen törenle çekildi. Orhan Saka Konferans Salonu'nda yapılan kura çekimi törenine TFF yetkilileri ve kulüp temsilcileri katıldı.

Edirnesporun rakibi Batman Petrolspor.
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ziraat Türkiye Kupası 3’uncu eleme turu kuraları, TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde düzenlenen törenle çekildi. Orhan Saka Konferans Salonu’nda yapılan kura çekimi törenine TFF yetkilileri ve kulüp temsilcileri katıldı.

Ziraat Türkiye Kupası’nda heyecan sürüyor. 3’üncü Eleme Turu’ndan itibaren kupaya dahil olan Edirnespor, Batman Petrolspor’la eşleşti. Mücadele 29,30 veya 31 Ekim tarihlerinde Edirne’de oynanacak.

Mücadele tek ayaklı olacak. Tek maç usulüne göre oynanacak maçın günü ve saati ise ilerleyen günlerde belli olacak.

Konu ile açıklamalarda bulunan Edirnespor Başkanı Onur Yaren Ayaydın;” turu elbette geçmek istiyoruz. Kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağız. Ama bizim için lig daha önemli ligde kötü gidişatımıza son vermek istiyoruz. Bir an önce toparlanıp daha üst sıralara yükselmek istiyoruz.” Sözlerini kullandı.

Fahrettin Baydar