Edirnespor, Ordu'dan Mağlubiyetle Döndü

TFF 3. Ligi D grubu 1. Hafta müsabakalarında deplasmanda Orduspor 1967 ile karşılaşan Edirnespor, ilk yarısını berabere tamamladığı maçtan ikinci yarıda yediği 4 golle mağlup ayrıldı.

Edirnespor, Ordu'dan Mağlubiyetle Döndü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirnespor D grubunda bulunduğu TFF 3. Lig başladı. İlk haftada Orduspor deplasmanına giden Edirne, ikinci yarıda yediği göllerle 4-0 mağlup ayrıldı.

Edirnespor, TFF 3.Ligi D grubu 1. haftasında deplasmanda Orduspor 1967 ile Ordu Yeni Stadyum’da karşı karşıya geldi. İlk yarısını golsüz beraberlikle tamamlayan Edirnespor, ev sahibinin ikinci yarıda bulduğu 4 golle sayadan 4-0 mağlup ayrıldı.

Lige mali krizle başlayan Edirnespor kadro kurmakta zorlanmış ve ücretlerini alamayan futbolcular birer birer şehri terk etmişti.

Yaşanan krizden sonra kulüp yöneticilerinin girişimleri ile Edirnespor lige genç futbolcularla başladı. İlk hafta mücadelesi için de Orduya seyahat eden Edirnespor, deplasmandan 4-0 gibi kötü bir sonuçla döndü. TFF 3.Ligi D grubu 1. haftasında deplasmanda Orduspor 1967 ile Ordu Yeni Stadyum’da karşı karşıya geldi. İlk yarısı golsüz beraberlikle sonuçlanan karşılaşmada ikinci 45 dakikada rakip takımın bulduğu gollerle karşılaşma 4-0 Orduspor 1967’in galibiyetiyle sonuçlandı. Kumru Öngün

KUMRU ÖNGÜN