Edirnelilerin favori pehlivanı Gürbüz oldu

Edirne'de gerçekleştirilecek 663. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri öncesinde, vatandaşlar favori pehlivanlarını seçmeye başladı. Bu yıl en çok desteklenen pehlivan ise Ali Gürbüz oldu.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Edirnelilerin favori pehlivanı Gürbüz oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

4-7 Temmuz'da gerçekleştirilecek 663. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri öncesi vatandaşlar favori pehlivanlarını seçti. Vatandaşlar bu yıl en çok Ali Gürbüz’ü desteklediklerini iletti.

Kenti Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri heyecanı sarmaya başladı. Geleneksel olarak düzenlenen bu etkinlik öncesinde, güreş severler favori pehlivanlarını belirlemek için anketlere katılarak görüşlerini paylaştı.

Vatandaşlar arasında yapılan anket ve görüşmelerde, Ali Gürbüz'ün en çok desteklenen pehlivan olduğu ortaya çıktı.

Gürbüz, önceki yıllarda elde ettiği başarılar ve sergilediği performansla güreş severlerin favorisi oldu.

Edirneliler, tarihi güreşleri heyecanla bekliyor. Ali Gürbüz’ü destekleyen vatandaşlar, bu yılda önemli bir performansa sergileyerek galibiyet elde edeceğine inanıyor.

Vatandaşlardan Selim Canbaz Orhan Okulu, Nazmiye Seçkin Ali gürbüz, Kutay Gülmez Ali Gürbüz, Osman Beşkardeş Ali Gürbüz, Barkın Berkay Ali Gürbüz, Alperen Keskin İsmail Balaban, Ahmet Altan Ali Gürbüz’ün başpehlivanlıkta en büyük favorinin olduğunu söyledi. Kumru Öngün

KUMRU ÖNGÜN