EDİRNELİ GENÇLERİN BÜYÜK BAŞARISI

Edirneli öğrenciler kategorilerinde TEKNOFEST'te şampiyon oldu. Edirne DENEYAP Teknoloji Atölyesinin ilk mezunları büyük başarıya imza atarak Adana'da gerçekleştirilen TEKNOFEST'te bir ilki gerçekleştirdi. Şampiyon takıma ödüllerini TEKNOFEST Yönetim Kurulu ve Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar verdi.

EDİRNELİ GENÇLERİN BÜYÜK BAŞARISI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne DENEYAP Teknoloji Atölyesinin ilk mezunları büyük bir başarıya imza attı. Atölyeden mezun olan Beril Yenice, Mert Hızmalı, Kerem Yıldız ve Kadircan Bilir, Adana’da gerçekleşen TEKNOFEST’e katıldı. Gençler, Matiricie takımı asifin adlı yenilikçi girişimleriyle şampiyon oldu.

Takım üyeleri Beril Yenice, Mert Hızmalı, Kerem Yıldız ve Kadircan Bilir, güçlü iş birlikleri ve yaratıcı çözümleriyle bu büyük başarıya imza attılar. Asifin, finansal teknoloji alanında fark yaratan bir platform olarak jüriyi etkileyerek zirveye yerleşti. Takım; geleceğin finans teknolojilerine yön vermeyi hedefleyen projeleriyle, girişimcilik dünyasında dikkat çekmeye devam edecek.

Gençlerin çalışmaları ülkemizde teknolojik gelişmelerin öncüsü ve habercisi olarak değerlendirildi.

HABER MERKEZİ