• Haberler
  • Edirne
  • EDİRNE OTOGARI'NDA AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ VERİLDİ

EDİRNE OTOGARI'NDA AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ VERİLDİ

2022 Afet Tatbikat Yılı faaliyetleri kapsamında Edirne Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü(AFAD) eğitmenleri tarafından Edirne Otogarı'ndaki görevlilere, gişe çalışanlarına, otobüs kaptanları ve yolculara yönelik eğitim düzenlendi. Düzenlenen eğitimde '˜Afet Farkındalık Eğitimi' verildi.

EDİRNE OTOGARI'NDA AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ VERİLDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2022 yılının İçişleri Bakanlığınca ilan edilen '˜Afet Tatbikat Yılı' kapsamında kamu kurum ve kuruluş personelleri ile vatandaşlara  '˜Afet Farkındalık Eğitimi' verilmeye devam ediliyor. Türkiye'de 2022 yılının '˜Afet Tatbikat Yılı' olarak kabul edilmesi sonrası İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğümü ekiplerince Afet Farkındalık Eğitimleri veriliyor. Eğitimlerin ardından ise Afet Tatbikatları gerçekleştiriliyor.

Edirne Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü(AFAD) eğitmenleri tarafından Edirne Otogarı'nda düzenlenen eğitim çerçevesinde görevlilere, gişe çalışanlarına, otobüs kaptanları ve yolculara yönelik '˜Afet Farkındalık Eğitimi' verildi. Ayrıca vatandaşlara AFAD Acil Mobil uygulaması tanıtıldı. Eğitimin ardından '˜Deprem Anı Tatbikatı ve Tahliye Uygulaması' icra edildi. 

Bakmadan Geçme