Edirne'de Sıcak Hava Dalgası son buluyor

Edirne'de geçtiğimiz aylarda etkisi gösteren kavurucu sıcaklıklar son buluyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre geçtiğimiz haftalarda 40 dereceyi aşan sıcaklık değerleri önümüzdeki günlerde 25 dereceye kadar gerileyecek.

Edirne'de Sıcak Hava Dalgası son buluyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

               Kentte uzun süren sıcak ve bunaltıcı günlerin ardından vatandaşlar nefes alacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, hava sıcaklıkları düşmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda 40 dereceyi aşan sıcaklık değerleri önümüzdeki günlerde 25 dereceye kadar gerileyecek.
                Son yılların en sıcak ve kurak günlerini yaşayan Edirne'de, sıcak hava dalgası son buluyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahmin raporuna göre, Edirne'de 40 derecenin üzerinde seyreden sıcak hava sıcaklıkları, artık ılıman ve serin havaya dönüşüyor.
                Sıcaklıklardaki düşüş, özellikle açık hava etkinliklerine katılan ve dışarıda çalışan insanlar için büyük bir rahatlama sağlayacak. Bununla birlikte, vatandaşlar günlük yaşantılarını daha konforlu bir şekilde sürdürebilecekler.
                Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün hava tahmin raporuna göre Edirne’de hava sıcaklığı perşembe günü 31, cuma günü 29, cumartesi günü 28, pazar günü 29, pazartesi günü ise 25 derece olması bekleniyor.
Kumru Öngün

KUMRU ÖNGÜN