Edirne'de 'Özel Güvenlik Haftası' kutlandı

Edirne'de 26-30 Haziran tarihleri arasında kutlanan 'Özel Güvenlik Haftası' dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Etkinlikte Edirne Güvenlik İş İl Temsilcisi Fahri Üzün ve örgütlü oldukları kurumlarda çalışan personeller bir araya geldi.

Edirne'de 'Özel Güvenlik Haftası' kutlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kentte yaşamın birçok yerinde tehlikenin olduğu noktalarda ilk temas noktasında çalışan güvenlik personelleri ‘Özel Güvenlik Haftası' dolayısıyla bir araya geldi.

Edirne Güvenlik İş İl Temsilcisi Fahri Üzün, pek çok olayda ilk önlemleri alan ve ilk uyarıları yapan kişilerin güvenlik görevlileri olduğunu belirtti.

Üzün, canı pahasına çalıştığı yeri koruyan ve insanların güvenliğini sağlayan özel güvenlik görevlilerinin bu anlamlı gününü idrak etmenin mutluluğu ve heyecanı içerisinde olduklarını söyledi.

Ülke genelinde 26-30 Haziran tarihleri arasında kutlanan Özel Güvenlik Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlediklerini belirten Üzün, Edirne de' örgütlü oldukları bütün kurumlardaki arkadaşlarla birlikte özel güvenlik haftasını kutladıklarını söyledi.

 Üzün, katılım sağlayan ve emek veren herkese teşekkür etti.

Üzün, güvenlik görevlilerinin yanında olmaya ve sorunlarını dile getirerek çözüm bulmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Etkinlikte günün anlam ve önemi dolayısıyla hazırlanan kutlama pastası kesildi.

Kumru Öngün

EBRU YILDIZ GÜNENÇ