DEVASA ÇUKUR 1 AYDIR KAPATILMAYI BEKLİYOR

Edirne'nin Koca Sinan Mahallesi'nde meydana gelen su patlağı, cadde ve sokakları kısa sürede göle çevirdi. Abdurrahman Mahallesi Güvercin Sokak'taki devasa çukur ise yaklaşık 1 aydır kapatılmayı bekliyor.

DEVASA ÇUKUR 1 AYDIR KAPATILMAYI BEKLİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bir yanda içme suyu ile göle dönen cadde ve sokaklar diğer yanda ise yaklaşık 1 aydır kapatılmayan devasa çukurlar.
Edirne’nin Koca Sinan Mahallesi 6’ıncı Sokağında içme suyu isale hattında bir patlak meydana geldi. Su cadde ve sokakları biranda göle çevirdi. Özellikle 6’ıncı sokak üzerinde biriken su nedeniyle araçlar bölgeden geçemedi. Yolun tamamı su ile doldu.

PATLAĞIN SEBEBİ BİLİNMİYOR

Şehirde sık sık su patlakları meydana geliyor. Ancak nedenleri bir türlü bulunamıyor veya kamuoyu ile paylaşılmıyor. Koca Sinan Mahallesi’ndeki su patlağının da sebebi henüz bilinmiyor.

DEVASA ÇUKUR KAPATILMAYI BEKLİYOR

Abdurrahman Mahallesi Güvercin Sokak’taki devasa çukur ise kapatılmayı bekliyor. Bölge sakinlerinden edinilen bilgiye göre sokak üzerindeki çukur Kurban Bayramı öncesinde oluştu. Ancak o günden sonra belediye yetkilileri duruma çözüm üretemedi.

ÇÖZÜM BULUNAMIYOR

Kent belediyesinin ilgili birimleri bir türlü sorunlara hızlıca çözüm bulamıyor. Abdurrahman Mahallesi’ndeki çukurun ne zaman kapatılacağı ise hala bilinmiyor. Haber Merkezi

HABER MERKEZİ