Dernekte Erşahin dönemi başladı

Edirne Malatyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği'nde genel kurulu heyecanı yaşandı. Genel kurulda, iki dönemdir dernek başkanlığını yürüten Sami Karaca'nın yerine Fevzi Erşahin seçildi.

Dernekte Erşahin dönemi başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne Malatyalılar Derneği’nde yönetici ve üyelerinin hazır bulunduğu genel kurul, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitler için saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Dönem bilançosu ve yapılan çalışmaların üyelere okunmasının ardından yeni yönetim kurulu dernek üyeleri tarafından seçildi. Eski başkan Sami Karaca “Dernek olarak elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalıştık. Deprem bölgesine yaptığımız yardımlaşma, birliğimizin devam ettiğinin en büyük göstergesiydi. Deprem sonrası ilimize yerleşen hemşerilerimize gerekli yardımları ulaştırdık. Yeni yönetime başarılar diliyorum” Dedi.

Bayrağı Karaca’dan devralan Fevzi Erşahin ise “Derneğimizi ve değerli hemşerilerimizi sınır şehri olan Edirne’de en iyi şekilde temsil edeceğimizin sözünü veriyorum. Derneğimizin kapılarının tüm hemşerilerimize açık olduğunu bir kez daha söylüyorum. Ötekileştirmek yerine biz anlayışını ön planda tutacağız. Yeni yönetimimle sizlere daha iyi hizmet edeceğiz.” Dedi.

Derneğin yeni Başkanı Fevzi Erşahin olurken, başkan yardımcılıklarına ise Tavil Karateke ve  Abdüsselam Kılıç seçildi.

 

HABER MERKEZİ