Cumhurbaşkanı'nın katıldığı kurultaya gitti

Edirne İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği İl Başkanı Gökhan Arda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Kocaeli'nde gerçekleştirilen Türkiye ÖNDER İmam Hatipliler kurultayına katıldı.

Cumhurbaşkanı'nın katıldığı kurultaya gitti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği İl Başkanı Gökhan Arda, Kocaeli’nde gerçekleştirilen Türkiye Önder İmam Hatipliler kurultayına katıldı.

4 gün süren kurultayın ardından ÖNDER İmam Hatipliler Derneği tarafından sonuç bildirgesi yayımlandı. Sonuç bildirgesinde ÖNDER İmam Hatipliler Derneğinin kurultayına 81 ilden 2 bin 500'e yakın teşkilat mensubu ve misafirinin katıldığı belirtildi.
Katılımcılar arasında Edirne İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği İl Başkanı Gökhan Arda’da yer aldı. Arda, kurultaya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığını ve Edirne’den geldiğini söyleyince yakından ilgilendiğini ifade etti.

Selimiye Cami’nde Müezzin Kayyım olarak görev yapan ve Edirne İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği İl Başkanlığı’na yeni seçildiğini ifade eden Arda, kurultayın açılışında Kuran-ı Kerimi okuduğunu dile getirdi.  Arda; “Önder, Türkiye’de yaklaşık 70-80 yıllık bir dernek. Yapmış olduğu hizmetler; İmam Hatip Lisesi öğrencilerimize, burs, yurt, barıma, yemek, iaşe teminlerini gerçekleştiren bir kuruluş. Bu istikamette de imkânları nispetinde daima öğrencilerin yanında olmaya gayret etmiş. Öğrencilerimizi Münevverlerle buluşturmuş. Her türlü Türkiye’mizi ilim ve fikir adamlarıyla buluşturmuş.” Diye konuştu. Ebru Yıldız Günenç

EBRU YILDIZ GÜNENÇ