ÇİFTÇİLERE DESTEK

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sosyal medya hesabı üzerinden üreticilere yönelik bir duyuru paylaştı. Yumaklı, AB IPARD III Programı kapsamında 81 ildeki girişimcilere toplam 12 milyon avro hibe desteği sağlayacağını haber verdi.

ÇİFTÇİLERE DESTEK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sosyal medya hesabından çiftçilere yönelik AB fonlarından bir tanesinin yayımlandığını duyurdu. Bakan Yumaklı, paylaşımında “Tarım ve kırsal kalkınmadaki gücümüze güç katmaya devam ediyoruz.” Başlığını kullandı.

81 ilde girişimcilere toplam 12 milyon avro hibe desteği sağlayacak, IPARD III Programı beşinci çağrı ilanının yayımlandığını duyuran Yumaklı, başvuru sahiplerinin projelerinin ön hazırlıklarını rahatça yapabilmeleri için bu yıl ilk kez yıllık çağrı takvimi yayımladıklarını hatırlattı.

Beşinci başvuru çağrı ilanı ile birlikte, ‘IPARD III 2024 Yılı Çağrı Takvimi’ tamamlanmış oldu. Bakan Yumaklı açıklamasını şöyle noktaladı; “Bu yıl içerisinde toplam 251 milyon avroluk IPARD III HİBE desteğini üreticilerimizle buluşturuyoruz. Ülkemiz tarımına ve kırsal kalkınmasına güç katacak girişimcilerimize hayırlı, uğurlu olsun.”

HABER MERKEZİ