'Bir Kahvenizi İçeriz' ziyaretleri devam ediyor

Kadripaşa İlkokulu müdür, müdür yardımcısı ve öğretmenleri okul, veli ve öğretmenlerin kaynaşmasına yönelik 'Bir Kahvenizi İçeriz Projesi ' kapsamında öğrencileri evlerinde ziyaret etmeye devam ediyor.

'Bir Kahvenizi İçeriz' ziyaretleri devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu kapsamda Kadripaşa İlkokulu öğretmenleri sınıf öğretmeni Güldeniz Agun eşliğinde 2.sınıf öğrencisi Furkan Baydar’ı Talatpaşa Mahallesinde bulunan evinde ziyaret etti.

"Bir Kahvenizi İçeriz" projesi kapsamında ziyaretlerin devam ettiğini belirten Okul öğretmenleri,  "Bizler yavrularımızın, öğrencilerimizin başarısı için elimizden gelen tüm gayreti, tüm desteği ortaya koyuyoruz.  Kıymetli ailelerimiz ile hep birlikte, gönül birlikteliği ile çalışarak çocuklarımıza her türlü desteği vereceğiz. Çocuklarımızın eğitiminde başarısı için ailelerin yardım ve desteği de önemlidir. Bu ziyaretlerimiz okul ve aile iş birliğinin güçlendirilmesi, öğrencilerimizin sosyal, kültürel, sportif becerilerinin geliştirilmesi, desteklenmesi, okul-aile arasında eğitsel birliktelik sağlanması amaçlıyoruz” dedi.

Okul öğretmenlerinin bulunduğu ziyarette öğrenci velisi ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Kumru Öngün

KUMRU ÖNGÜN