• Haberler
  • Edirne
  • Bildiş, 'Ulu Önder Atatürk'ü Saygı ve Özlemle Anıyoruz'

Bildiş, 'Ulu Önder Atatürk'ü Saygı ve Özlemle Anıyoruz'

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Edirne İl Başkanı Aydın Bildiş, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85. yıldönümü nedeniyle anma mesajı yayımladı. Bildiş, 'Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının değil, gönlümüzde yeniden doğuşunun 85. Yıldönümünde saygı ve özlemle anıyoruz' dedi.

Bildiş, 'Ulu Önder Atatürk'ü Saygı ve Özlemle Anıyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Edirne İl Başkanı Aydın Bildiş, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85. yıldönümü nedeniyle anma mesajı yayımladı.

Bildiş mesajında, "Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır." sözünde de belirttiği gibi bedenen aramızdan ayrılsa da, en büyük eserim dediği Cumhuriyet ve modern Türkiye'nin temelini oluşturan eserleri ile Ulu Önderimiz gönüllerimizde sonsuza dek yaşamaya devam edecektir" ifadelerine yer verdi. 

Yakın coğrafyamızda yaşanan acı ve dökülen göz yaşlarını gördükçe bugün Atatürk'ün büyüklüğünü, ileri görüşlülüğünü ve bıraktığı emanetlerin değerini daha iyi anladıklarını aktaran Bildiş, "Aramızdan ayrılışının 85. Yıldönümünde Ulu Önderimizi saygı ve özlemle anıyoruz. Sen rahat uyu Atam. Cumhuriyetin ve eserlerin yine Cumhuriyetin yetiştirdiği emin ellerdedir" dedi.   Fahrettin Baydar

Fahrettin Baydar