• Haberler
  • Edirne
  • Belediye ilgilenmedi, vatandaş soruna kendi yöntemleriyle çözüm buldu

Belediye ilgilenmedi, vatandaş soruna kendi yöntemleriyle çözüm buldu

Edirne'de Talatpaşa Mahallesi Gülapçılar sokakta tıkanan ve taşan giderler vatandaşın kabusu oldu. Defalarca aranmasına rağmen 1 haftadır ne gelen ne giden olduğunu söyleyen mahalle sakinleri, kendi yöntemleriyle çözüm bulmak zorunda kaldı.

Belediye ilgilenmedi, vatandaş soruna kendi yöntemleriyle çözüm buldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne'de Talatpaşa Mahallesi Gülapçılar sokakta tıkanan ve taşan giderler, yollara yayıldı ve neredeyse vatandaşın evinin içine kadar girecek hale geldi.  Sorunun giderilmesi için belediyeyi arayan mahalle sakinleri, gelen giden olmayınca kendi yöntemleriyle çözüm üretti.

Çevreye yayılan gider bir yanda kötü koku bir yanda vatandaşlar, evlerinde cam kapı açamaz hale geldi. 1 haftadır devam eden problem için mahalle sakinleri 3 gündür belediyeyi aradıklarını fakat bir dönüş alamadıklarını belirtti.

"GELEN GİDEN OLMALI"

Patlayan ve çevreye kötü koku yayan lağımı kendi imkânlarıyla kapatmaya çalışan mahalle sakinlerinden Ali Tavşan, problemin 1 haftadan beri sürdüğünü ve kimsenin gelmediğini ifade etti.  

Sorunun bir an önce çözülmesi gerektiğine değinen Tavşan, kokudan kapı, pencere açamadıklarını vurguladı.

Elinde olan imkânlarla lağımın etrafını kapatmaya çalışan Tavşan, ’Yazık. Sorunun çözümü için defalarca aradık ama muhatap bulamadık. Ya ben bu çukura düşsem bunun hesabını kim verecek?" diyerek yetkililere seslendi.

Gelen giden olmadığı gibi 3 gündür telefonlara dahi cevap vermediklerini belirten Tavşan, Mahallede sadece o noktada değil farklı farklı bölümlerde toplam 3 tane patlak lağım bulunduğunu belirtti.

Herkesin mağdur olduğunu ve etrafa yayılan kötü koku yüzünden bu sıcak havada cam bile açamadığını aktaran Tavşan, rahatsız olduklarını ve çözüm beklediklerini ifade etti.

Kumru Öngün

KUMRU ÖNGÜN