Belediye açtığı çukuru kapatmayı unuttu

Edirne'de Atatürk Mahallesi Dicle Sokak üzerinde bulunan yolda çukur oluştu. Bölgeye gelen ekipler kazı çalışması yaptı. Çukur yolu uyarıcı şeritlerle işaretleyen ekipler çalışmayı bir türlü sonlandırmadı.

Belediye açtığı çukuru kapatmayı unuttu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dicle Sokak'taki dört yol üzerinde oluşan çukur akıbeti belirsiz bir şekilde bırakıldı. Belediye ekiplerince yapılan kazının ardından oluşan çukur için şeritle önlem alındı. Ancak başlatılan çalışmalar bir türlü sonlanmadı.

Çukur gün geçtikçe büyüdü. Tehlikeli hal alan çukur sürücülere zor anlar yaşattı. Bölge halkı çukurun su kesintileri nedeniyle yapılan çalışmalar sonucu ortaya çıktığını iletti.

Ayrıca büyük kamyon ve otobüslerin evlerinin önüne park yapmasından dolayı da zor anlar yaşadıklarını belirten mahalle sakinlerinden Fatma Işık, "Bir yerde yapılıyor bir yerde yeniden patlıyor. Şikayetçiyiz. Zaten susuz kalacağız. Geçen günler iyice su kesildi. Zorlandık. Bu bölgede evlerimizin önüne koca koca kamyonların park etmesini istemiyoruz. Gereğini kim yapacaksa bir an önce çözüm bulunmasını istiyoruz" dedi.

Mahalle sakinlerinden Güllü Işık, "Bölgeye araçları çektikleri için yol çöküyor. Belediye yapıyor ama yapsa ne olur gene çöküyor, patlıyor. Yine biz susuz kalıyoruz. Apartmanda depo olduğu için çok etkilenmedik ama geçen gün susuz kaldık. Zorlanıyoruz suyu nereden bulacağız. Yetkililere çağrımız bir an önce yapsınlar, çare bulsunlar bu yola" ifadelerine yer verdi. Kumru Öngün

KUMRU ÖNGÜN