Bayram'da yağış bekleniyor

Edirne'de Ramazan Bayramı tatilinin büyük bir bölümü sağanak yağışın etkisi altında geçecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre, arife günü başlayacak olan gök gürültülü sağanak yağış bayramın dördüncü günü olan Çarşamba'ya kadar aralıklarla devam edecek.

Bayram'da yağış bekleniyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yetkililer, özellikle bayramın ilk günlerinde beklenen kuvvetli yağış nedeniyle ani sel, su baskını ve ulaşımda yaşanabilecek aksamalara karşı vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaya çağırdı. Edirne’de tatil boyunca hava sıcaklıklarının en düşük 7, en yüksek 18 derece arasında seyretmesi bekleniyor.

Bayramda Hava Durumu Şöyle Olacak, Cumartesi (Arefe Günü): Gök gürültülü sağanak yağışlı, 11/18 derece Pazar (Bayramın 1. Günü): Gök gürültülü sağanak yağışlı, 9/17 derece Pazartesi (Bayramın 2. Günü): Gök gürültülü sağanak yağışlı, 9/18 derece Salı (Bayramın 3. Günü): Gök gürültülü sağanak yağışlı, 10/18 derece Çarşamba (Bayramın 4. Günü): Gök gürültülü sağanak yağışlı, 8/14 derece olması tahmin ediliyor.

Bayramın ikinci yarısında yağışların etkisini azaltması beklenirken, serin havanın süreceği öngörülüyor. 

EBRU YILDIZ GÜNENÇ

Bakmadan Geçme