• Haberler
  • Edirne
  • Başkan İba, 'Yaşlılarımız Toplumumuzun En Değerli Parçasıdır'

Başkan İba, 'Yaşlılarımız Toplumumuzun En Değerli Parçasıdır'

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Yaşlıların toplumun en değerli parçası olduğunu söyleyen İba, 'Onların yaşamlarını kolaylaştırmak ve mutlu bir yaşam sürmelerine destek olmak, toplum olarak üzerimize düşen önemli bir sorumluluktur' dedi.

Başkan İba, 'Yaşlılarımız Toplumumuzun En Değerli Parçasıdır'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan İba mesajında, yaşlıların, geçmişin aynası geleceğin yol göstericileri olduğuna dikkat çekti.

"Yaşlılarımızın ihtiyaçlarının karşılanması konusunda hassasiyet gösteriyoruz"

Yaşlıların tecrübesi ve bilgisinin genç nesillere büyük birer hazine sunduğunu söyleyen İba, "1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü, yaşlılarımıza olan saygı ve sevgimizi bir kez daha ifade etmek için önemli bir fırsattır. Onların yaşamlarını kolaylaştırmak ve mutlu bir yaşam sürmelerine destek olmak, toplum olarak üzerimize düşen önemli bir sorumluluktur" dedi.

Kültürün, örf ve adetlerin yarına taşınmasını sağlayan en değerli varlıklar olan ve kazandıkları hayat tecrübeleriyle gençlere yol gösteren kıymetli büyüklerimiz için özel bir anlam ifade eden 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü heyecan ve mutlulukla kutladıklarını belirten İba, "Bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak öncelikli görevlerimiz arasındadır" ifadelerini kullandı.

AK Parti hükümeti olarak yaşlıların sosyal hayatın içerisinde aktif olmalarının teşvik edilmesi ve yaşlıların ihtiyaçlarının karşılanması konusunda hassasiyetle çalışıldığını söyleyen Başkan İba, "Yaşlılarımıza olan saygı ve sevgimizi sadece bu özel günde değil, her zaman hissettirmeliyiz. Onların yaşamlarını kolaylaştırmak, sosyal hayatın bir parçası olarak kabul etmek ve ihtiyaçlarını karşılamak, insanlık görevimizdir. Bu vesileyle Dünya Yaşlılar Günü'nde tüm yaşlılarımızı sevgi ve saygıyla selamlıyor, sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyoruz" ifadelerine yer verdi.

Haber Merkezi

HABER MERKEZİ