• Haberler
  • Edirne
  • Başkan İba, depremzede ailelerle birlikte iftar yaptı

Başkan İba, depremzede ailelerle birlikte iftar yaptı

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba ve beraberindeki AK Parti Uzunköprü İlçe Başkanı Önder Kuruşar, İlçe Kadın Kolları Başkanı Havva Keleş, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aygün Gümüş ve partililer Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı yurtlarda kalan depremzede ailelerle iftar programında bir araya geldi.

Başkan İba, depremzede ailelerle birlikte iftar yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Edirne İl Başkanı ve beraberindekiler memleketlerinde yaşadıkları felaket nedeniyle yuvalarını bırakmak zorunda kalıp Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı yurtlarda kalan depremzede ailelerle birlikte iftar yaptı. Başkan İba, iftar sofralarında vatandaşlarla tek tek tokalaşarak selamlaştı. Ramazan ayının birlik beraberlik ruhunu yaşatmak için kurulan sofralarda vatandaşlar oruçlarını dualarla açtı.

Geçmişin acılarını silip, geleceğe umut olabilmek için tüm çabalarıyla bir arada olmaya devam edeceklerini söyleyen Başkan İba, “Hatay'dan, Antakya'dan, Malatya'dan, Adıyaman'dan... Afeti yaşamış illerimizden Uzunköprü'müze gelen ve KYK yurtlarımızda yaşama tutunmaya devam eden vatandaşlarımızla aynı iftar sofrasında buluştuk. Acılar kadar sevinçlerimizi ve umutlarımızı da paylaştık.” dedi.

Duygusal anların yaşandığı iftarda, bir daha böyle afetlerin yaşanmaması için dualar edildi.

“Görevimiz ve amacımız, daha güzel bir Edirne”            

Başkan İba, iftar programının ardından Cumhuriyet Kıraathanesi’nde Uzunköprülü vatandaşlar ile bir araya geldi. Başkan İba, gerçekleştirmiş olduğu ziyaretlerde vatandaşları dinleyerek, görüş alışverişinde bulundu.

Uzunköprülü vatandaşlarla sohbet eşliğinde çay içen İba, “Hemşehrilerimizin beklentilerini, talep ve dileklerini hem notlarımıza hem de aklımıza yazıyoruz. Görevimiz ve amacımız, daha güzel bir Edirne” dedi.

Ziyaretlerde İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Berk Gür’ün eşi Seda Gür’ün de doğum gününü kutladıklarını söyleyen İba, “Çaylarımızı içtik, sohbetlerimiz hayır dualarımıza karıştı. Birlik ve beraberliğimizin daim olduğu nice günlere...” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

HABER MERKEZİ