ARAÇTAN SIZAN SIVI YOLU TRAFİĞE KAPATTI

Kaleiçi Semti, Mithat Paşa Mahallesi, Cumhuriyet Mektep Aralığı Sokak'taki askeri lojmanların önünde Bulgar plakalı ticari arızalandı. Araçtan bölgeye koyu renkli bir sıvı akması sonrası yol kısa süre trafiğe kapatıldı.

ARAÇTAN SIZAN SIVI YOLU TRAFİĞE KAPATTI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Motor sıvısı yola akan Bulgar plakalı araç, trafiğin durmasına neden oldu.  Bulgar plakalı ticari, Kaleiçi Semti, Mithat Paşa Mahallesi, Cumhuriyet Mektep Aralığı Sokak'taki askeri lojmanların önünde arızalandı. Bulgar plakalı ticari araçtan yola koyu renkli bir sıvı aktı. Ardından trafik bir süreliğine durdu. Arızanın nedeni henüz belirlenemedi.

Çevredeki vatandaşlar ticari araç sürücüsünü uyardı. Sürücü aracını durdurdu. Araçtan yola koyu bir sıvının aktığını gören vatandaşlar polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler sıvının yoldan temizlenebilmesi için itfaiyeye haber verdi. İtfaiye ekipleri olay yerine güvenlik şeridi çekti. Yol temizlik çalışması için trafiğe kapatıldı. Kısa süreli temizlik çalışmasının ardından araç olay yerinden kaldırıldı ve yol trafiğe açıldı.

Barış Karapaça