Anne ve oğul vahşice öldürüldü

Edirneli Aynur Çilli oğlu Bulutcan ile 1 buçuk yıl önce Antalya'ya taşınarak sevgilisi Mehmet Altun ile yaşamaya başladı. Aynur Çilli'yi (43) ormanlık alanda başını taşla ezerek katleden Mehmet Altın (48), cinayete şahit olduğu gerekçesiyle 8 yaşındaki oğlu Bulutcan Çilli'yi de boğarak öldürdü.

Anne ve oğul vahşice öldürüldü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bir buçuk yıl önce Edirne’den Antalya’ya sevgilisi Mehmet Altun’un yanına taşınan Aynur Çilli ve oğlu Bulutcan kan dondurucu cinayetin kurbanı oldu.

Sabahın erken saatlerinde Aynur Çilli, oğlu Bulutcan Çilli ve sevgilisi Mehmet Altın, Döşemealtı’daki Duacı Mahallesi’ndeki ormanlık alana gitti.

Burada ikili arasında bilinmeyen sebeple çıkan tartışma sonrasında Altın, eline aldığı taşla Aynur Çilli’ye vurmaya başladı. Altın, oğlunun gözleri önünde kadını yere düşürdükten sonra başına taşla vurmaya devam etti. Sevgilisinin başını taşla ezerek öldüren Altın, küçük çocuğu da yanına alarak oturduğu eve gitti. Mehmet Altın, gözlerinin önünde annesini öldürdüğü küçük Bulutcan’ı da olaya şahit olduğu gerekçesiyle boğarak öldürüp el, ayak ve boyun kısmını iple bağlayarak, evden çıktı.

Kepez ilçesi Duacı Mahallesi'nde yerde bir kadının yattığını görenler vatandaşlar, durumu jandarma ekiplerine bildirdi.

Ekipler, kadının Aynur Çilli (43) olduğunu ve kafasına aldığı taş darbeleriyle öldüğünü kadının birlikte yaşadığı Mehmet Altın’ı  (48) gözaltına aldı.

Şüphelinin Doğuyaka Mahallesi'ndeki evine giden ekipler, burada Aynur Çilli'nin oğlu Bulutcan Çilli'nin (8) de iple bağlanmış halde cesedini buldu.

Mehmet A'nın birlikte yaşadığı Aynur Çilli'yi tartışma sırasında taşla kafasına vurarak, annesinin öldürülmesine şahit olan çocuğu da eve götürüp boğarak öldürdüğünü itiraf ettiği belirtildi.

Yapılan incelemenin ardından anne ve çocuğun cesetleri Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Çeşitli suçlardan 17 suç kaydı olduğu belirlenen zanlının jandarmadaki işlemleri sürüyor.

Aynur Çilli ve Oğlu Bulutcan Çilli’nin cenazeleri  Edirne’ye defnedilmesi bekleniyor.  Haber Merkezi

HABER MERKEZİ