ZEYNEP BASTIK EDİRNE'DE SEVENLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Türkiye'nin dört bir yanından gelen katılımcılarıyla, birbirinden farklı, eğlenceli ve anlamlı etkinlikleriyle, sahne alan sanatçı ve müzik gruplarıyla adeta bir müzik şölenine dönüşen Edirne açık hava konserleri başladı. Edirne'de sevenleriyle buluşan Zeynep Bastık, şarkılarını hayranlarıyla hep bir ağızdan seslendirdi.

TAKİP ET

Edirne açık hava konserlerine girişte HES Kodu sorgulamasının ardından aşılı olmayanların PCR testi kontrolleri de yapıldı. Edirne'de ilk defa pandemi sonrasında bir konser gerçekleştirileceğini söyleyen Organizasyon Sorumlusu Aziz Gül; 'Öncelikle aşı kartı ve PCR testi şartımız var konser alanına girişlerde. Bunların yanında aynı zamanda hes kodu sorgulaması da yapıyoruz. Kesinlikle bu konuda taviz vermiyoruz. Konserlerimiz 3 gün daha devam edecek. Zeynep Bastık ile görüştüğümüzde ilk defa Edirne'ye gelmenin heyecanı yaşadığını belirtti. Edirne ciğerini tattı. Edirnemizin kendine özgü kültürel yiyeceklerinden ikram etti. Çok beğendiğini söyledi. Tekrardan Edirne'de başka konserler vermek istediğini söyledi biz de daha sonra yeniden Zeynep hanımı sevenleriyle buluşturmak için çalışmalar düzenleyeceğiz.' Şeklinde konuştu.

Şarkıcı Zeynep Bastık, sahneye çıktığı Edirne'de dinleyicilerine unutulmaz bir gece yaşattı. Şarkılara getirdiği kendine özgü yorumuyla birlikte kısa sürede geniş bir hayran kitlesi yakalayan Zeynep Bastık, dün gece Edirne'de sevenleriyle buluştu.

2 saati aşkın bir süre sahnede kalan Bastık'ın şarkılarıyla kimi zaman hüzünlenen, kimi zaman da doyasıya eğlenen Edirneliler, unutulmaz bir gece yaşadı. Zeynep Bastık da, gördüğü ilgilen dolayı Edirnelilere teşekkür etti.

Barış Karapaça