Yeşil sahadan yeşil vefa

T.Ü. 1907 ÜNİFEB ve Genç TEMA Toplulukları, 2018 yılında Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi maçı sırasında kalp krizi geçirerek hayata veda eden Kocaeli Üniversitesi öğrencisi Koray Şener'in adına hatıra ormanı oluşturdular. Şener'in ailesinin de katıldığı etkinlikte öğrenciler, '˜Asla Unutmayacağız, Adını Yaşatacağız' yazılı pankart açarak önemli bir vefa örneğini sergilediler.

TAKİP ET

Trakya Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı'na bağlı öğrenci toplulukları, örnek bir projeye imza attılar. Trakya Üniversitesi 1907 ÜNİFEB Topluluğu ile Trakya Üniversitesi Genç TEMA Topluluğu işbirliğinde gerçekleştirilen proje ile hem Edirne'nin yeşil alanlarına yeni bir katkı sunulurken; hem de 2018 yılında Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi maçı öncesi tribünde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Koray Şener'in adı yaşatıldı.

İstasyon Mahallesi'nde bağlı, Meriç Nehri kıyısındaki bir alanda hayata geçirilen projede öğrenciler, hazırladıkları fidanları toprakla buluştururken; Koray Şener Hatıra Ormanı'nı oluşturdular. Koray Şener'in babası Rıfat Şener ve annesi Gülseren Şener katıldığı etkinlikte 250 adet fidan toprakla buluşurken; Şener'in adına hazırlanan tabela da dikildi. Şener'in anıldığı etkinlikte katılımcılar ayrıca '˜Asla Unutmayacağız, Adını Yaşatacağız' yazılı pankart da açtılar.

Kocaeli Üniversitesi öğrencisi olan 20 yaşındaki Koray Şener, aynı zamanda 1907 ÜNİFEB üyesiydi. 2018 yılında Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi maçını izlemek için Kocaeli'nden İstanbul'a gelen Şener, tribünde rahatsızlanmış; sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılmıştı. Şener, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata veda etmişti.