YEREL BASININ SORUNLARI KONUŞULDU

Türkiye Yerel Basın Birliği Derneği Genel Başkanı Nezir Karayün, Edirne'de yaptığı ziyaretlerde yerel basının sorunları konuşuldu.

TAKİP ET

Türkiye Yerel Basın Birliği Derneği Genel Başkanı Nezir Karayün, yerel basının sorunlarını konuşmak için bir araya geldiklerini belirtti.

Karayün, yerel basının ayakta kalması için daha fazla desteklenmesi gerektiğine değindi.

Yerel Basın Birliği Derneği Edirne Şube Başkanı Erdoğan Demir'in yerel medyada başarılı çalışmalar yaptığını belirterek Türkiye Yerel Basın Birliği Derneği Genel Başkanı Nezir Karayün, '45 ilde şube ve temsilcilikleri bulunan Türkiye Yerel Basın Birliği ailesiyiz. Bu ailenin 6 şubesi var, 40 temsilcimiz var. Bu şubelerin arasında en aktif çalışan Erdoğan Demir'e teşekkür ederiz. Bu başarılı çalışma için kendisine dernek adına bir plaket takdim etmek istedik' şeklinde konuştu.

Nezir Karayün, Türkiye Yerel Basın Birliği Edirne Şube Başkanı Erdoğan Demir'e yapılan çalışmalardan dolayı dernek adına onur belgesi takdim etti. Genel Başkan Karayün'ün ziyaretinden dolayı memnun olduklarını ifade eden Türkiye Yerel Basın Birliği Edirne Şube Başkanı Erdoğan Demir, yerel basına destek olmaya devam edeceklerini ve yapacakları ziyaretlerde yaşanan sorunları konuşacaklarını dile getirdi.
Kumru Öngün