YENİ SANAT SEZONU KOVİD-19 ÖNLEMLERİYLE BAŞLADI

Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Edirne Devlet Türk Müziği ve Rumeli Müzikleri Topluluğu 2021-2022 sanat sezonu açılış konseri 'İstanbul Şarkıları' ile başladı.

TAKİP ET

Edirne Devlet Türk Müziği Topluluğu binası bahçesinde gerçekleştirilen konserde vatandaşlara girişte HES kodu sorgulaması yapıldı.

'İstanbul Şarkıları' konseri izleyiciler yoğun ilgi gördü. İstanbul'u anlatan şarkıların söylendiği konser izleyicilerin beğenisini kazandı.

Sanat Yönetmeni Yıldıray Öztürk yönetimindeki 'İstanbul Şarkıları' konserinde 'sana dün bir tepeden baktım', 'Aziz İstanbul', 'Ada sahillerinde bekliyorum', 'Taşa çaldım ayva ile narımı', 'Şu gelen atlı mıdır', 'Bir Harbiyeli Çamlıca'da gönlümü çaldı' gibi eserlere yer verildi.

Konsere Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Vali Yardımcısı Ali Uysal, İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Soytürk, Edirne Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Süleyman Lale, Edirne Devlet Türk Müziği ve Rumeli Müzikleri Topluluğu Müdürü Gökçe Bahar Bahçe, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Önder Özcan, AK Parti Edirne Kadın Kolları Başkanı Nergiz İnce ve sanatseverler katıldı.

Umut Poyraz