Ülkü Ocakları Ramazan Ayı'nda ihtiyaç sahiplerini unutmadı

Ülkü Ocakları Edirne İl Başkanı Olgun Birbey Şahinbaş, Ramazan Ayı dolayısıyla mesaj yayımladı. Şahinbaş mesajında, Ülkü Ocakları Edirne İl Başkanlığı olarak ihtiyaç sahiplerine gıda yardımlarında bulunacaklarını belirtti.

TAKİP ET

Ramazan Ayı'nda tutulan orucun sabrı öğrettiğini aktaran Şahinbaş, Müslümanların orucu Allah'ın emrini yerine getirmek için tutuğunu ifade etti.

Orucun iradeyi kuvvetlendirdiğini belirten Şahinbaş, iradeyi ve nefsi de geliştirdiğine dikkat çekti.

Ülkü Ocakları Edirne İl Başkanlığı olarak ihtiyaç sahiplerine gıda yardımlarında bulunacaklarını aktaran Şahinbaş, “Oruçlu insan, zaman zaman fakirlerin katlandıkları zorluklara tahammül göstererek onlar gibi yaşar ve onların sıkıntılarını daha iyi kavrar. İmkânı olanlar, imkânı olmayanların iftar sofralarının kurulmasına yardım ederler. Bu çerçevede imkânları sınırlı ailelerin kendi evlerinde iftar sofrasının kurulmasına katkıda bulunabilmektir. Buna binaen her ihtiyaç sahibi ailenin evinde iftar sofrasının kurulabilmesidir. Önemli olan, bu desteğin sadece Ramazan ayında değil, yıl boyu devam etmesidir.” İfadelerine yer verdi.

Şahinbaş, Mübarek Ramazan Ayı'nın Türkiye ve tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını diledi.

HABER MERKEZİ