Türk Halk Müziği konseri ilgiyle izlendi

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Edirne İl Başkanlığı tarafından TEMAD'ın 40.kuruluş yıldönümü ve Astsubaylar Günü dolayısıyla konser programı düzenlendi.

TAKİP ET

Program çerçevesinde Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen Türk Halk Müziği konseri yoğun ilgi gördü. Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşen etkinlikte, İlknur Çam ve Mustafa Dalgıç sahne alarak kulakların pasını sildi. Birbirinden güzel eserlerin çalınıp söylendiği konserde katılımcılar bazen duygu dolu bazen ise neşeli anlar yaşadı.

Konserde günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yapan TEMAD Edirne Şubesi Başkanı Aydın Bildiş, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD)'ın her geçen gün daha da güçlendiğini belirterek derneğin 40. kuruluş yıldönümünü kutladı.

Edirne halkının askere ve sanata olan sevgisinin, bu anlamlı gündeki kalabalıktan da belli olduğunu belirten Bildiş, "Astsubaylar, vatan, bayrak ve cumhuriyet sevdalısı insanlardır. Bu özel günümüzde yanımızda olan herkese teşekkür ederiz" dedi.

Konuşmaların ardından halk oyunları gösterisi sahnelendi. Etkinliğe, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Tohumçu, Edirne Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Leyla Vardar Karaduman, 15 Temmuz Demokratik Gençlik Derneği Başkanı Veysel Güner, çeşitli sivil toplum kuruluşları temsilcileri, huzurevi sakinleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kumru Öngün

KUMRU ÖNGÜN