Tuncaspor'da Arsu dönemi

Tuncaspor yeni teknik direktörü olarak Özkan Arsu'nun göreve getirildiği açıklandı. Kulüp yönetimi, Arsu ile takımın hedefinin bu yıl da şampiyonluk olduğunu belirtti. Tuncaspor'un yeni sezonda göstereceği performans şimdiden merak konusu.

TAKİP ET

Yönetim, teknik ekipte yapılan değişikliklerle takımı yeni başarılara taşımayı amaçlıyor. Arsu'nun, Tuncaspor'u şampiyonluk yolunda nasıl yönlendireceği sezon boyunca yakından takip edilecek.

Süper amatörde teknik direktör olarak devam edeceğini aktaran Teknik direktör Arsu, “Geçtiğimiz yıl amatörde mücadele ettik. Serkan Tunca'yla beraber çalışıyorduk. Plaf-offlardan birinci çıktık. Bu yıl süper amatörde boy göstereceğiz. Serkan Tunca yorulduğunu söyledi, bırakmak istediğini iletti. Bende yıllarca Tuncaspor'da ter döktük. Teklifi kabul ettim. Süper amatörde teknik direktör olarak devam edeceğiz. Herkesin bir hedefi vardır bizim de hedefimiz şampiyonluk. 3-4 tane sporcuya ihtiyacımız var. Geçen yıl kulübümüzde top koşturan bazı oyuncularımız bıraktı. Bazıları da ayrıldı. Gerekli araştırmaları yapıyoruz. Eksiklerimizi gidereceğiz. Orta saha transfer yapmak istiyoruz.” Diye konuştu. Fahrettin Baydar

Fahrettin Baydar