Trakya Müzik festivalinde sahne alacak sanatçılar belli oldu

Edirne'de Saros Körfezi'nde 01-02-03-04 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek olan Trakya Müzik Festivalinde sahne alacak sanatçılar belli oldu.

TAKİP ET

Her yıl EDN Ajans ve Aziz Gül Organizasyon tarafından düzenlenen Trakya Müzik Festivali, bu yıl da renkli sahnelerle katılımcılarla buluşacak.

Saros'un Körfezinin doğal güzelliğinin gölgesinde gerçekleşecek Festival, 1-4 Ağustos tarihleri arasında katılımcıları ve sanatçıları ağırlayacak.

Edirne Merkezli olarak Trakya'nın birçok bölgesinde düzenlenecek olan ol Trakya Müzik Festivalinde Ana sahnesinde yer alacak isimler ve gruplar belli oldu.

Festivalde Sanatçıların yanı sıra farklı aktiviteler ve yöresel yemek stantları da kurulacak.

Festival 01 Ağustos Perşembe günü Cem Adrian, Madrigal, Nova Norda, Taladro, İstanbul Araesq P. Ve After Stage'de DJ Samet Kurtuluş ve Balkan Parti' sahneleri ile başlayacak.

02 Ağustos 2024 Cuma Günü sahnede Duman, Fatma Turgut, Mavi Gri, Skapova, Kıvılcım Ural, After Stage'de Hey Douglas olacak

03 Ağustos 2024 Cumartesi günü Manga, Güneş, Yeni Türkü, Aydilge, Ceren Gündoğdu, After Stage Blok 3 olarak devam eden etknlik, 04 Ağustos Pazar Hayko Cepkin, Motive, Son Feci Bisiklet, Emre Fel, M lisa, ve Afte Stage için hazırlanan sürpriz kapanış partisi ile sonlanacak.

Fahrettin Baydar

Fahrettin Baydar