TED EDİRNE KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ, ANTALYA'DA ŞAMPİYONLUK İÇİN TER DÖKECEK

Türkiye'nin en büyük satranç organizasyonu olan aynı zamanda Türkiye Satranç Milli Takımı seçmelerinin gerçekleştiği 2022 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası Antalya'da gerçekleştiriliyor. Yarışmaya katılan TED Edirne Koleji öğrencileri, şampiyonluk için ter dökecek.

TAKİP ET

Şampiyonada, küçükler 7-12 yaş Aralığında 1410, Yıldızlar kategorisinde 13-18 yaş Aralığında 624 olmak üzere, toplam 2 bin 34 sporcu mücadele edecek. Her yaş kategorisinde ilk 3'e giren sporcular, 2022 yılı Kasım ayında Türkiye'de düzenlenmesi planlanan Avrupa Yaş Grupları Satranç Şampiyonası'nda davet edilecek, ayrıca bu sporcular milli takım havuzuna da alınacak.

Avrupa'nın en çok katılımlı, Türkiye'nin en büyük spor organizasyonlarından birisi olan Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası, 2 binin üzerinde sporcunun katılımıyla Antalya'da başladı. Şampiyonaya katılan TED Edirne Koleji öğrencileri, gösterdiği çaba ve başarıların sonucunda kente müjdeli haberlerle dönmeyi planlıyor. Satranç şampiyonası, 29 Ocak 2022 Cumartesi günü sona erecek.