TED EDİRNE KOLEJİ'NDEN BASKETBOL DALINDA BAŞARI

Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Basketbol Yıldız Kız/Erkek basketbol İl Birinciliği müsabakalarında TED Edirne Koleji Edirne ikincisi oldu.

TAKİP ET

Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Basketbol Yıldız Kız/Erkek basketbol İl Birinciliği müsabakaları düzenledi.

Turnuvaya katılan TED Edirne Koleji, maçlarda büyük bir başarı gösterdi. Müsabakalara katılan ve rakipleriyle yarışan TED Edirne Koleji öğrencileri, Edirne ikincisi oldu.

Edirne Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilen törende TED Edirne Koleji Yıldız Erkek Basketbol Takımı finalde Alper Yazoğlu ortaokulu öğrencileri ile karşı karşıya geldi.

Müsabakalarda kızlar kategorisinde Selimiye İmam Hatip Ortaokulu birinci, Kırkpınar Ağası Alper Yazoğlu Ortaokulu ise ikinci oldu. Erkekler Kategorisinde ise Kırkpınar Ağası Alper Yazoğlu Ortaokulu birinci, TED Edirne Koleji Ortaokulu ikinci, Keşan Rasim Ergene Ortaokulu üçüncü, Keşan Bahçeşehir Ortaokulu ise dördüncü oldu.

Müsabakalarda dereceye giren takımlara madalya ve kupaları Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Selim Ak, Milli Eğitim Müdür yardımcıları Cemal Turan ve Müzekka Bayrak tarafından takdim edildi.

Kumru Öngün