TED Edirne Koleji Kurucusu İba'dan festivale davet

TED Edirne Koleji öncülüğünde yarın Meriç Nehri'nde kürek festivali gerçekleştirilecek. TED Edirne Koleji Kurucusu ve Kürek Kulübü Başkanı Nesim İba, herkesi ilki gerçekleştirilecek olan kürek festivaline davet etti.

TAKİP ET

TED Edirne Koleji Kürek Kulübü organizasyonunda yarın Meriç Nehri'nde gerçekleştirilecek festival için hazırlıklarda sona gelindi. Edirne Koleji Kürek Kulübü olarak 1. Edirne Kürek Festivaline ev sahipliği yapacak olmanın heyecanını ve gurunu yaşadıklarını belirten İba, Edirne için ilk olması bakımından büyük anlam taşıyan bu güzel güne herkesi eşlik etmeye davet etti.

Edirne kürek sporu dünyasına kazandırılacak

Edirne'de kürek sporunun gelişmesi için kulübün kurulduğu günden bu yana çeşitli çalışmalar ve antrenmanlar yapıldığını söyleyen İba, TED Edirne Koleji olarak ulusal ve uluslararası kürek sporu turnuvalarına ev sahipliği yapmayı, Edirne'yi kürek sporu dünyasına kazandırmayı planladıklarını ifade etti. Kırkpınar'dan sonra kentte ikinci bir spor dalı olarak dünya şampiyonasına ev sahipliği yapmayı planladıklarını ifade eden İba, bu organizasyonların Edirne turizmine ve gelişimine de katkı sağlayacağını söyledi.

TED Edirne Koleji Kurucusu Nesim İba; 'Edirne ve Meriç Nehri'nin tarihi ve kültürel dokusu ile bütünleşecek geleneksel hale getirmeyi hedeflediğimiz festivalde Türkiye'nin önde gelen kulüpleri ve kürek sporcularını ağırlayacağız. Edirne için bir ilk olması bakımından bizim için büyük anlam taşıyan bu güzel günde sizleri de aramızda görmekten onur duyarız' ifadelerine yer verdi.

TED Edirne Koleji Kürek Kulübü organizasyonunda yarın Meriç Nehri'nde gerçekleştirilecek kürek festivaline Türkiye'nin farklı illerindeki kürek sporcuları ve sporseverler katılacak.

Haber Merkezi