TED EDİRNE KOLEJİ ANADOLU LİSESİ'NDE '˜LİSEYE MERHABA' TOPLANTISI DÜZENLENDİ

TED Edirne Koleji Anadolu Lisesi'ne bu yıl eğitim görmeye başlayacak olan 9.sınıf öğrencileri ve velilerle '˜Liseye Merhaba' toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda okulun işleyişi ve planlamalar hakkında veliler ve öğrenciler bilgilendirildi.

TAKİP ET

Bu yıl ortaokuldan liseye geçiş yapan TED Edirne Koleji Anadolu Lisesi 9.sınıf öğrencileri ve velilere yönelik '˜Liseye Merhaba' toplantısı düzenlendi. Düzenlenen toplantı kapsamında öğrenciler ve veliler okulun işleyişi, planlamaları hakkında bilgi aldı.

TED Edirne Koleji'nde gerçekleştirilen '˜Liseye Merhaba' toplantısı kapsamında 9.sınıf öğrencileri ve velileri ile okul yönetimi bir araya geldi. Toplantıda liseye yeni geçiş yapan öğrencilere okulun işleyişi ve planlaması aktarıldı. Velilerle yönelik TED Edirne Koleji Anadolu Lisesi rehber öğretmeni Azize Gündem Akay 'Lise velisi olmak' konulu seminer düzenledi. Lise müdür yardımcısı Kemal Çavdarlıer okul kuralları hakkında öğrencilere ve velilere bilgi verdi. Okulda görevli branş öğretmenleri eğitim-öğretim yılı planlamaları hakkında öğrencileri bilgilendirdi.

Toplantıda konuşma yapan TED Edirne Koleji Anadolu Lisesi Müdürü Nurdan Bayram, öğrencilere başarılı bir eğitim-öğretim yılı dileklerinde bulundu. Bayram, 'Liseye geçiş yapan öğrencilerimize ve velilerimize hoş geldiniz diyoruz. TED Edirne Koleji Anadolu Lisesi olarak öğrencilerimiz ile birlikte başarılı bir eğitim-öğretim yılı geçirmek istiyoruz. Onlar gibi bizlerde ilk ders zilinin çalmasını sabırsızlıkla bekliyoruz.' Dedi.