TED EDİRNE KOLEJİ 1. SINIF ÖĞRENCİLERİ İLK KEZ KARNE HEYECANI YAŞADI

TED Edirne Koleji 1. sınıf öğrencileri ve velileri karne heyecanı yaşadı. Minik öğrenciler eğitim hayatlarının ilk karnelerini Okuma Bayramı kapsamında düzenlenen programla aldı.

TAKİP ET

TED Edirne Koleji Konferans salonunda gerçekleşen Okuma Bayramı programında öğrenciler ve veliler heyecanlı dakikalar yaşadı. Okumayı öğrenen 1. sınıf öğrencileri program kapsamında hazırladıkları şiir ve şarkıları sahnede sergiledi. Veliler okumayı yeni öğrenen öğrencilerin okudukları şarkı ve şiirleri heyecanla takip etti. Gerçekleştirilen programa katılan TED Edirne Koleji Kurucu Müdürü Arzu Aydın, TED çatısı altındaki beraberlik bize güç veriyor dedi.

Aydın; 'Bundan 3-4 ay öncesine gidecek olursak hepimiz heyecanlı bir başlangıç yaptık. Öğrencilerimizin bu güzel günlerinde ellerinden tuttuk ve hepsi okuma yazmayı kısa sürede öğrendi. Bundan sonra onları çok güzel bir geleceğe hazırlama hedefiyle TED çatısı altında hep beraberiz. Bu birliktelik bize güç veriyor. Öğrencilerimizi vicdanlı hür düşünen bireyler olarak geleceğe hazırlamak üzere ilk karnelerini veriyoruz. Hayırlı uğurlu olsun' şeklinde konuştu.

Öğrencilerin ilk karne heyecanını paylaşan Sınıf Öğretmeni Mürvet Dağ, eğitim öğretim dönemi boyunca desteklerini esirgemeyen okul idaresi ve yöneticilerine teşekkür etti.

Öğrencilere Okuma Programı kapsamında başarı simgesi olarak isimlerinin yazılı olduğu madalya, başarı belgesi ve karneleri verildi. Programın ardından günün önemi doğrultusunda hazırlanan panoda öğrenciler, öğretmenler ve veliler hatıra fotoğrafı çektirdi.