TAVA CİĞER VE KÖFTE FİYATLARI GÜNCELLENDİ

Edirne Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğine yönetim kurulu toplantısında 11 odadan gelen 19 zam talep yazısı görüşüldü. Toplantının ardından Tava Ciğer ve Köftenin porsiyonu 45 TL, kıraathanelerde ise çayın fiyatı 3 TL olarak güncellendi.

TAKİP ET

Edirne Esnaf ve Sanatkârlar Odaları yönetim kurulu toplantısında 11 odadan gelen 19 talep yazısı görüşüldü. Yönetim kurulu toplantısında görüşülen talepler doğrultusunda lokantaların zam yazılarına istinaden tava ciğer ve köftenin porsiyon fiyatı 36 liradan 45 liraya, kıraathanelerin zam taleplerine istinaden ise çay fiyatları 2 liradan 3 liraya yükseltilerek güncellendi.
Odaların talep yazıları üzerine ürünlere yaklaşık olarak yüzde 45-50 oranında zam yapıldığını belirten Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kemal Cingöz, 'Ciğer ve Köfte 45 lira oldu. Kıraathanelerde çay 3 TL oldu. Ürünlere yaklaşık yüzde 45 ile 50 arasında zam yapıldı. Çok zam talebi vardı ama halkı birebir ilgilendirenden biri çay. Çünkü çayı herkes içiyor. Ciğer ve köfteyi herkes yiyor. Berberlere bu toplantıda zam vermedik. Sadece bayan kuaförlerine verdik. Bu da bir daha vermeyeceğiz anlamına gelmez. Bir dahaki toplantıda onlara da veririz diye düşünüyorum. Esnafa bakarsak esnaf biraz daha zam istiyor demek ki esnaf mutlu değil. Onların istediği zamlar yüzde 70-80 bandındaydı bizde 40-50 arasında zam verdik. Hem vatandaşı hem de esnafı mağdur etmedik.' Şeklinde konuştu.